DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du pt står uden job og har svært ved at komme til samtale eller land et nyt job, så er der måske en række ting som du gør forkert eller som du slet ikke gør lige nu og som du burde ændre hvis du gerne vil højne dine muligheder for at lande et job som du føler dig hjemme i. Måske går du nu rundt som medlem af din a-kasse for at få dagpenge og dermed har du rigeligt tid til at gå implementeret disse ting for at øge chancerne for at du kan få solgt dig selv og landet dit drømmejob

Har du styr på din digitale profil?

I dag når virksomheder får en ansøger ind som de overvejer, så vil langt de fleste lave flere digitale søgninger på personen for at se hvad det er for en. Det vil sige at de vil google dit navn for at se hvad der kommer frem. De vil tjekke din LinkedIn og de vil tjekke din Facebook og muligvis også andre sociale medier for at danne et komplet billede af dig. Derfor kan du lige så godt komme dem i forkøbet og gøre profilerne så gode som muligt. Fjern gamle pinlige billeder fra Facebook og sørg for at din LinkedIn er opdateret.

Hav dit digitale CV

Når du nu alligevel bliver googlet, så kan du lige så godt få fremvist de ting du gerne vil have virksomhederne skal finde. Derfor kan det være en god idé at købe dit eget domæne med dit navn. På den side kan du efter du har fået den rangeret i google gennem Linkbuilding lave dit eget CV og fremvise alle de ting som du er god tid og som du kan tilbyde de virksomheder du søger.

Vi håber disse tips har hjulpet dig og vi ønsker dig held og lykke med jobjagten