Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.
Folk elsker data, og vi er vant til ikke at betale for det. Samtidig er vi begyndt at bruge mindre og mindre SMS, og det betyder, at vi ikke er villige til at betale for at kunne sende sms’er, fordi det bliver overflødiggjort.
Samtidig ser vi en tendens til, at der heller ikke bliver foretaget lige så mange opkald længere, som vi ellers har været vant til. I hvert fald ike via telemasterne.
Forbrugerne bruger ikke almindelige opkald længere
Det sker i langt højere grad gennem internetbaserede tjenester som Facetime, Snapchat og Skype. Derfor vil teleselskabernes rolle i fremtiden blive langt mindre. Medmindre de formår at udvikle sig og holde sig aktuelle.
Samtidig er der mange eksperter, der mener, at der i fremtiden ikke vil være nogen grund til at have et mobilnummer. Det vi i stedet være en universelprofil, som man kan kontakte.
Det betyder altså også, at der ikke rigtig vil være nogen rolle til egentlige teleselskaber. De skal i stedet bevæge sig over mod at sælge data, som folk ikke er villige til at betale for. Måske kunne det tænkes, at fremtiden ville byde på internet til billige penge — og her er vel at mærke tale om uanede mængder data, som der skal betales for.
Begrænsninger i forhold til hastighed
Måske kunne man også forestille sig, at det vil være sådan, at der kommer til at være begrænsninger på ift. hastighed. Så det, du egentlig betaler for, vil være, hvor hurtigt din internetforbindelse fra mobiltelefonen er.
Det bliver spændende at følge med i udviklingen på dette punkt, for der findes ikke nogen gylden mellemvej. Det ér den retning, det kommer til at gå i, og det betyder også, at du kommer til at skulle betale for data frem for antal sms’er og så viderel. Se de 20 bedste mobilabonnementer i dag.