DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er stor forskel på, hvor mange indbrud der bliver begået i forskellige områder hvert år. Ofte ser man, at der bliver begået flere indbrud i Nordsjælland end der gør i Nordjylland statistisk set. Bor du i et område der er højt udsat for indbrud, er det en god idé, at sikre dit hus bedst muligt. Det er nemlig aldrig sjovt at få ubudne gæster i sit hjem, når man ikke er hjemme. 

Tjek dine låse 

Der er en del huse, hvor der er mere end en indgang. Ofte benytter folk den samme indgang altid og glemmer måske, at tjekke den anden indgang og låsen i døren. En gammel lås i en gammel dør er langt lettere, at bryde op end en ny lås i en ny hoveddør. Derfor bør du altid tjekke, at din lås i døren er så god som markedet tilbyder. 

Du bør ikke stille dig tilfreds med, at have en gammel lås i din der, fordi det gør det langt lettere for en tyv at lirke låsen op. Specielt de helt gamle låse, der kun hæfter et sted i karmen er meget lette at bryde op. Tjek derfor altid at den lås er som den skal være og så god som muligt. 

Bor du i Nordsjælland så kan du kontakte denne låsesmed i Helsingør. Så kan du både på svar på, om den lås du har siddende i døren nu, er god nok eller om du skal bruge en ny og bedre lås. 

Lås dine værdigenstande inde og hav alarm på huset 

Hvis du bor i et område, hvor der ofte er indbrud. Så bør du anskaffe dig et lille sikkerhedsskab til dine værdigenstande. 

Det kan nemlig være virkelig svært at få gamle arvesmykker erstattet og chancen for at man finder dem igen efter et indbrud er meget lille. Så beskyt og pas så godt på dine ting som muligt.
Derudover er en alarm indvendigt i huset også en rigtig god ting at have. 

Udendørs videokamera 

Udover et indendørs alarmsystem, så er et udendørs kamera også en rigtig god ting at have. Hvis ikke den skræmmer indbrudstyvene væk, så hjælper det i hvert fald politiet til at opklare forbrydelsen. Men langt de fleste indbrudstyve går langt uden om de huse, hvor der sidder et udendørs kamera på, de har nemlig ikke lyst til at blive videofilmet.