DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der findes masser af steder, hvor man kan købe e-cigaretter på nettet, men ikke desto mindre er det en god idé, hvis du sætter dig grundigt ind i de regler, der gælder på området, inden du går i gang med at sælge.

1. Du må ikke reklamere for e-cigaretter

Der er ingen grund til, at du reklamerer for e-cigaretter, for det er nemlig ikke lovligt. Det er det heller ikke for e-væske. Hvis du gerne vil vide mere om dette, så kan du altid søge lidt på internettet omkring det. Du kan også besøge Forbrugerombudsmandens side, hvor du kan læse mere omkring emnet.

2. Sælg kun lovlige væsker, e-cigaretter og tilbehør

Når du som webshopsejer udbyder e-cigaretter, tilbehør og væske, så er det nødvendigt, at du sikrer dig, at de produkter, du sælger, ikke er ulovlige. Følg de regler, der er gældende inden for dette område, hvis du vil undgå at få fingrene i maskinen.

Det betyder altså, at de produkter, du sælger, skal være godkendt af Sikkerhedsstyrelsen.

 

3. Sælg kun til myndige personer

E-væske og e-cigaretter må ikke sælges til personer, der endnu ikke er fyldt 18 år. Det gælder, uanset om du sælger i en fysisk butik, eller om du sælger til personer via en webshop.

Gør du det via en webshop, så er du forpligtet til at udarbejde et system, der kan tjekke personen, der vil købe e-cigaretter af digs, alder.

Ovenstående regler er ikke svære at overholde, hvis du viol være sikker på, at du ikke gør noget forkert i forbindelse med din webshop. Men det kræver stadig, at du holder et vågent øje med eksempelvis Forbrugsombudsmandens hjemmeside, hvor du har mulighed for at tjekke, hvorvidt der er kommet nye regler eller andet, der har indflydelse på, hvordan du driver din forretning. Med andre ord er det nødvendigt, at du gør det ordentligt.

EFTERLAD ET SVAR