DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Trænger du til at komme ud at opleve noget nyt? Noget, som du ikke bare får af at køre et par timer sydpå, men hvor du virkelig mærker, at du er under andre himmelstrøg? Det er egentlig lige meget, om du planlægger en fisketur til Sverige eller badeferie på Maldiverne. Det er princippet i at få noget nyt ind på nethinden, som du kan glædes over og tænke på lang tid ud i fremtiden. Det kan være, du gerne vil afsted med venner, eller også er det en familietur, der kalder på dig. Hvis du har mod på det, kan du også rejse alene.

Det har altid været populært at rejse, og selvom der efterhånden er rigtig mange muligheder for billige flyrejser og hoteller, der ikke koster alverden, så er det vigtigt at have styr på økonomien, når du skal planlægge det. Der skal være råd til transport og ophold, men det er også vigtigt at regne mad, uforudsete udgifter og oplevelser med ind i budgettet.

God idé at spare op

Det er altid en god idé at spare op i god tid, når man begynder at tænke på, at man gerne vil afsted. Det kan være, du har muligheden for at åbne en konto, du kan sætte et bestemt beløb ind på hver eneste måned. Det behøver ikke være himmelråbende højt, men det er altid en god start. Alternativt har du måske mulighed for at tage lidt ekstra vagter på dit arbejde, hvor du sørger for, at det, du tjener på disse, udelukkende går til feriekontoen.

Som en sidste mulighed kan du også tage et lån til din rejse. Lån penge i dag, så du er klar til at rejse i morgen. Det er vigtigt ikke at låne mere, end man har råd til. Du skal være over 18 for at låne penge.