DEL
struktur skaber overblik

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Links er en vigtig del af arbejdet med at positionere hjemmesider på de øverste pladser, i Googles organiske søgeresultater. Links bruges til at vurdere en given hjemmesides relevans og popularitet og det er hvad, der dikterer placeringerne i søgemaskinerne. 

I moderne virksomheder, er det ikke til at komme uden om arbejdet med optimering af hjemmesider til Google og Bing. Dem der vil være synlige på de lukrative pladser, er nødt til at investere i at både skaffe og tiltrække nye indgående links til deres website, på en kontinuerlig basis. Arbejdet med links, stopper med andre ord aldrig. Det er blandt andet derfor, at tjenester som linkklubben, en dansk linkbuilding service, eksisterer og er så populær som den er.

Også andre tjenester har set dagens lys, inden for disciplinen og det skyldes at arbejde med at skaffe links, kan være svært og tidskrævende. Der findes også en række fagbøger på området, mest kendt er nok Linkbuilding Bogen af Henrik Bundtofte.

Der afholdes også jævnligt kurser rundt omkring i landet. Desværre findes der ikke nogle officielle og offentligt støttede kurser, hvorfor også at dygtige linkbuildingmedarbejdere, er svære at finde – selv for de mest etablerede virksomheder.