DEL
Har du også hørt om de nye skærmbriller?

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Tænk på, hvad der sker med vores øjne og hjerne om nogle år, når vi på et tidspunkt er færdige med at glo på skærme hele dagen. Hvad sker der, når vores kroppe langt om længe kan begynde at slappe af. De fleste i denne branche (læs: marketing) bruger ufatteligt mange timer foran enten deres computer, tablet og/eller telefon. Ja, man kan jo nogle gange undre sig over, hvorfor vi bliver ved med at udsætte vores øjne for al den blå belysning, når vi gang på gang bliver mindet om, at det ikke er sundt for os.

Skærmbriller er derfor en af de produkter, der har taget verden med storm – denne branche medregnet. Flere og flere beskriver online på deres respektive medier, hvor behageligt det er, når de bærer deres skærmbriller. I stedet for at blive udsat for al den dårlige belysning, der bliver sendt ud af skærmene, bliver lyset reflekteret og vores øjne bliver i stedet skånet. Hvis du besøger en af de danske tech-virksomheder eller bureauer, vil du formentlig kunne se en hel række af medarbejdere sidde med briller, også selvom de måske ikke går med briller til daglig. Men det er, som vi nævnte tidligere i indlægget her, fordi, brillerne er blevet så uhyre populære – og så naturligvis også fordi de virker. Hvorvidt skærmbriller blot er ren placebo, skal vi ikke kunne sige. Men hvis man bare føler det virker, er det så ikke godt nok?

Har du fået lyst til at købe et par briller selv eller blot læse lidt mere om, hvad de kan, og hvad de gør, kan du finde en uddybende artikel her, som formår at afsløre alle de mange fordele, der er ved brugen af denne type briller.

Og så kommer her lige til sidst en lille ekstra besked – du behøver ikke give 10.000 kroner for et par briller.