DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis man er leder for en større virksomhed, så bruger man nok en del tid på planlægning og udførelse af diverse events. Der kan være tale om konferencer, firmafester mm. som gerne skal være formelle og professionelle. Her er en guide til, hvordan man holder de bedste firmaevents!

Professionelt eventbureau

Det kræver både tid, kreativitet og penge at stå for et helt event selv. Det er ikke alle lederes kop te, og måske du ønsker at opnå en højere standard for firmaets events, end hvad den almene ansatte kan fremmønstre. Hvis det er tilfældet, så kan et eventbureau være den helt perfekte løsning. Når man får professionel hjælp til planlægningen af events, kan man lettere lægge opgaven fra sig og fokusere på andre vigtige ting i firmaet, velvidende at alle events er i gode hænder. En professionel eventplanlægger ved lige præcis, hvilke knapper der skal trykkes på for at skabe et passende og gennemført event, og de ved højst sandsynligt også, hvorhenne man kan gøre sig de gode besparelser.

Du kan overveje, om der er et bestemt eventbureau, firmaet benytter til alle dets events, eller om der nærmere er tale om en årligt event, som er på et så højt niveau, at det skal planlægges professionelt. Der kan måske udarbejdes en aftale med eventbureauet, der kan komme firmaet til gode på længere sigt.

Eget eventudvalg

Man kan også sagtens vælge at stå med planlægningen selv, men det kan være en overvældende opgave at have oveni hverdagens opgaver og strabadser. Et frivilligt eventudvalg er nok at foretrække, så ingen føler sig tvunget til at tage det ekstra læs. Der skal nok være nogen i firmaet, der kunne synes, det er sjovt at stå for eventplanlægningen. Ellers kunne man også ansætte nogen fast til rollen i firmaet, alt efter hvor mange events der afholdes hvert år.