DEL
guide nyhedsbrev

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mange webshop ejer stiller ofte sig selv spørgsmålet om samle e-mail adresser og sende nyhedsbreve ud? Svaret er ganske enkelt, Ja det skal du, og her er en guide til hvordan du kommer igang nemt og enkelt.

Flere sider, især webshops tilbyder i dag, at man kan skrive sig op til at modtage nyheder på mail. På den måde kan man som bruger holde dig opdateret med nyheder og nye vare fra butikken. Butikken har større chance for at få afsat deres produkter, da modtager af nyhedsbrevet allerede er interesseret. Når du som bruger aflevere din mail, accepterer du på samme tid at virksomheden må sende dig nyheder og tilbud på mail. Rent lovgivningsmæssigt, skal brugeren have mulighed for at framelde sig nyhedsbrevet nemt og enkelt. På de fleste sider, hvor det er muligt at skrive sig op til at modtage nyhedsbrev, deltager du ofte i en konkurrence eller få en eller anden gratis ting, i form af en e-bog eller en guide til tips og tricks – det er en god måde til at få brugeren til at aflevere sin mailadresse.

Det findes mange måder hvorpå du kan indsamle mails til dit nyhedsbrev. En et mulighederne er gennem programmet Sleeknote som er en lille popup som dukker op på side, når du besøger den. Naturebaby, som sælger økologisk babytøj, barnevogne fra bla. Naturkind og meget andet babyudstyr.

Hvilket program er bedst?

Der findes mange forskellige programmer til at håndtere nyhedsbreve, bla. Campaign manager, Mailify og ikke mindst Mailchimp. Mailchimp er uden tvivl et af de mest anerkendte programmer. Med tjenesten kan du holder styr på mailadresserne, som indstilles automatisk, så de tilføjes til mailliste, samt oprette og sende nyhedsbreve fra platformen.i Systemet har du mulighed for at en masse indstillinger som blandt andet at splitteste på forskellige typer af indhold og forskellige overskrifter. Her har du mulighed for at teste hvad der virker for din målgruppe og hvilke typer af overskrifter der virker bedst og dermed åbnes oftest.