DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi kan ikke komme udenom, at marketing er vigtigt for et firma. Det er igennem marketing, at vi markerer os på markedet og gør os synlige som virksomheder for vores kunder. Men hvis der ikke også er et godt arbejdsmiljø og en god teamånd blandt de ansatte, risikerer man hurtigt, at luften fiser ud af ballonen. Man kan have nok så mange geniale marketingsstrategier og nytænkende salgstiltag, men hvis de ansatte ikke er motiverede eller føler, at deres arbejde er fanget i hverdagens trummerum, kan det mærkes med det samme. I det lange løb skaber det utilfredse medarbejdere og det skaber måske også dårlige resultater på bundlinjen.

Der er selvfølgelig en lang række muligheder for, hvordan du kan optimere arbejdsmiljøet i din virksomhed. Fordi hver virksomhed er forskellig og helt sin egen, er der selvfølgelig ikke en one-size-fits-all model. I nogle virksomheder dyrker man en formel tone, og i andre firmaer ser man nærmest sine kollegaer som venner eller familiemedlemmer. Og det er selvfølgelig noget man skal have med i overvejelserne, når man forsøger at optimere arbejdsmiljøet.

En utraditionel metode

Hvis der på din virksomhed hersker en løs og venskabelig stemning blandt de ansatte, så kan det måske være passende at gøre brug af en lidt særlig og anderledes metode til at puste lidt ekstra liv i din arbejdsplads og gøre det sjovere og mere motiverende for dine ansatte at møde på arbejde. En af de metoder kunne være at leje en bus, så dit firma kan gøre lidt ekstra ud af jeres næste firmaevent eller fest. Der er masser af spændende muligheder for leje af busser, og det kommer ikke til at koste dig en formue. Uanset om du søger efter busselskaber i Aalborg, i København eller alle mulige andre steder, kan du finde en udlejningsbus, der matcher lige præcis med dit firmas behov og profil.

Med en udlejet bus kan I fragtes fra destination til destination, og I behøver på intet tidspunkt at bekymre jer om transport. Der er nemlig intet der kan sætte en dæmper på den gode stemning som hvis der ikke er styr på transport til og fra en festlig begivenhed. Det lyder måske underligt, men hvis alle kører hver for sig, kan det hurtigt ende i kaos, og den festlige stemning bliver brudt op hver gang. Med en bus er der styr på transporten, og den festlige stemning kan flyttes med ind i bussen.

Uanset om I er et lille eller stort firma, uanset om I har et stort eller lille budget, og uanset om I vil have en partybus, en minibus eller en sightseeing-bus, kan I finde lige præcis det transportmiddel, der passer til jeres behov.

Den klimavenlige løsning

Udover at sikre at dit næste firmaevent bliver en helt særlig mulighed for dine medarbejdere til at komme tættere på hinanden, er en bus også en klimavenlig måde at transporterer dine ansatte fra A til B. Det er i virkeligheden meget simpelt. Jo flere personer der kan transporteres på engang, jo mindre er CO2-aftrykket pr. person. Med en bus kan I altså roligt læne jer tilbage, komme tættere på hinanden som kollegaer, og samtidig hvile trygt i visheden om, at I også redder planetens klima fra en unødvendig CO2-regning.