DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Et iøjnefaldende logo er vigtig for enhver virksomhed, webshop, forening, organisation osv. Et firmalogo husker man ofte ligeså godt som virksomhedens navn, og nogle firmalogoer er så kendte at de kan stå alene. Logoet kan laves på baggrund af tusindvis af forskellige design skabeloner, eller du kan vælge at designe dit logo helt fra bunden. En lille øvelse er at tænke på de største brands og hvordan deres logoer ser ud. De ændrer sig ikke meget, men de bliver alligevel opdateret med tiden, men alle ved hvad deres værdier er og det kan ses i logoet.

Få professionel hjælp

Hvis du ønsker det, kan du få professionel hjælp til at designe dit logo. Der er et varieret udvalg af firmaer, som hjælper dig med dette. De er med fra de første tanker til dit nye firmalogo er udarbejdet, godkendt, implementeret og i fuld flyvehøjde. Dit logodesign står ikke alene. Det bakkes op af en professionel visuel identitet, også kaldet grafisk linje, som sikrer, at den røde tråd går igennem alt fra e-mails til grafiske præsentationer, , annoncer og hjemmesidedesign.

Det helt rigtige

Et firmalogo skal holde i årtier og ikke være baseret på flygtig mode. Du kan delvist opdatere dit logo, så du følger tidens grafiske moder og ikke sidder fast med et design der mest af alt hører hjemme i 90’erne. Men de grundlæggende værdier og det, der gør dit firmalogo genkendeligt, skal bevares. Derfor er beslutningen både vigtig og vanskelig. Du ændrer ikke lige et logodesign, når først det er besluttet og implementeret. Det er jo din virksomheds DNA, som man siger. Et professionelt firmalogo er ikke bare et flot grafisk design du kan sætte på din markedsføring. Dit firmalogo skal indeholde din virksomheds værdier og skal virke som dit ansigt til omverdenen. Dine kunder og leverandører skal kunne genkende din virksomhed gennem dit logo og omvendt.