DEL
Webshop med mange produkter

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Livingshop er en webshop som sælger mange populære produkter til boligen. De forhandler alt lige fra boligtilbehør, ting til børneværelset og generelt møbler til hjemmet. Hjemmesiden har et bredt udvalg af designermøbler, både stole, spiseborde og reoler.

Siden vinder på brugervenlighed og friskt indhold

Forside er let en enkelt bygget op. I midten ligger 3 populære kategorier, som sælger godt for virksomheden. Lige under er et par udvalgte produkter, hvor bl.a. mærker som Kreafunk, Vipp og Montana. Det sys tydeligt at produkterne er opdateret og mange af de sidste nye produkter er tilgængelige. I bunden af siden findes der oplysninger om virksomhedens adresse, samt hvilket betalingskort webshoppen modtager, hvilket gør siden meget troværdig.

Webshoppen er medlem af e-mærket, hvilket også styrker troværdigheden af siden. Bag e-mærket ordning står e-handelsfonden, der er en nonprofit-organisation, som er stiftet af Forbrugerrådet, HK, Dansk Erhverv og Finansrådet. I dag er mere end 2500 danske webshops med i e-mærke ordningen og antallet er voksende – Webshops med e-mærket opnår velfortjent kredibilitet og forbrugerne kan trygt og sikkert handle på nettet.

Udover brugervenligheden og enkeltheden, støtter siden op omkring miljøet med tiltag som co2 neutralt website og miljøvenlig pakning. Begge ting er gode tiltag som også har en god signalværdi til brugerne af siden.

Endelig bedømmelse

Siden får 5/5, og det gør den på baggrund den brugervenlighed, sammenlignet med de andre webshop som henvender sig til boligindretning. Det er let at navigere rundt på siden, og vigtigst af alt, så er produkterne på lager, hvis man ønsker at bestille. Det styrker helhedsindtrykket, hvorved der skabes troværdighed. 5/5 – så bliver det ikke bedre. Du kan føles dig helt sikker når du handler på Livingshop.dk og oven i købet spare penge i forhold til mange fysiske butikker.