DEL
guide-mobiltelefoner

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der findes mange måde at lave forretning på online. Mange hjemmesider er idag bygget op omkring vidensdeling, hvor det handler om at hjælpe hinanden. Der findes utallige af guides på nettet til det ene eller det andet, men tro ikke blot disse guides er lavet for kun at være flink, nej det ligger store overvejelser bag. En ting som er mange hjemmesider tjener penge på i dag er affiliate marketing, som er en løsning hvor en virksomhed kun betaler for leverede resultater. Resultaterne kan være solgte varer, leads, besøg på website, tilmeldinger til nyhedsbreve, osv. Affiliate-partneren tager så en kommission af hvert salg og afregner typisk hver måned med deres tilknyttet affiliates. Men for at komme i gang med affiliate marketing, kræver det nogle basale ting. Læs med her.

Grundlæggende er der 3 ting du skal bruge for at tjene penge på affiliate marketing.

  1. Er en målgruppe, som er interesseret i dit indhold. Mange finder først ud af hvad de vil have af indhold, og så finder målgruppen efter, hvilket er en stor fejl. Hvis du allerede ved hvad denne gruppe mennesker søger, har du langt større mulighed for at skabe succes med din affiliate marketing.
  2. “Det uimodståeligt tilbud” – for at tjene penge på det du laver er det vigtigt at du tilbyder noget som andre ikke gør, eller ihvertfald kommer med et bedre tilbud.
  3. Sidst men ikke mindst er systemet der føre dig til målgruppen. Når du har sat systemet korrekt op, arbejder det for dig dag og nat.

Et eksempel på en hjemmesiden som har formået at skabe en platform for at sælge affiliate annoncer er mobil.nu. De skriver bl.a. om fremtidens mobilteknologi og telefoner, og har en stor målgruppe som dagligt læser nyheder på siden. Hvis du ønsker at sælge mobiltelefoner online, kan du med fordel tage et kig på hjemmesiden.