DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der kan være mange anledninger til at få trykt en bog. Måske skal du udgive en bog, et magasin eller et nyt indpirationshæfte? Når du skal udgive en bog, så er der mange forskellige typer af bøger, som du kan få trykt. Men en af de vigtigste ting, er at dit nye værk kommer til sin fulde ret. Derfor bør du bruge tryk af bøger i bedste kvalitet, og er du i tvivl om, hvilket tryk du skal vælge til din bog, så læs med her.

Hvilken type af bog skal du have?

Når det kommer til tryk af bøger, er der forskellige muligheder. Overordnet set skal du vælge imellem hardback eller et softcover. Ved førstnævnte kan du også vælge, at det skal være helbind eller halvbind. Når du vælger et helbind til tryk af bøger, så får du bøger med overtræk af enten papir, stof eller læder, som ligger udenpå det stive bogbind. Når bogen er hård, giver det et utroligt flot og professionelt udtryk, hvor bogen fremstår af høj kvalitet og har en meget lang holdbarhed. Hvis du tager et halvbind er forskellen blot, at du kan vælge en anden type af papir i omslaget, så bogen kan komme til at se mere eksklusiv ud. Ellers er det stort set det samme.

Hvis du vælger et softcover til dit tryk af bøger, så får du en bog, som er meget mere blød og fleksibel. Det er klart den billigste måde at producere en bog på, og er oplagt, hvis du skal udgive din bog selv. Den er også dejlig nem og fleksibel at have med i tasken, uanset om man er på farten eller skal ud at rejse.

Uanset hvilken bog du skal udgive, hvad den handler om, eller hvem du skal udgive den sammen med – så fortjener den et flot tryk.