DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du som erhvervsdrivende står foran at skulle lægge nye gulve i din virksomhed, har du mange muligheder. Der findes et hav af gulve, som alle har deres fordele. Nogle er særligt flotte, nogle er virkeligt hårdføre, nogle er lette at rengøre etc. Det kan derfor være sin sag at træffe en beslutning. Og så alligevel ikke. For med et epoxy gulv, får du det hele i samme pakke!

Vi har spurgt vores lokale epoxy gulvmand i Aarhus, hvorfor netop denne type underlag er en oplagt kandidat til særligt erhvervsvirksomheder.

Fordel efter fordel…

Hvis du søger et gulv, som har alle fordele, så er epoxy gulvet en oplagt løsning. Gulvet har det hele:

Slidstyrke

En af de største fordele ved epoxy gulvet er dets store slidstyrke. Der findes mange hårdføre gulve, som f.eks. også et cementgulv. Men modsat en sådan type gulv, kommer man ikke ud for, at epoxy gulvet f.eks. slår sprækker.

Slidstyrken kan desuden oversættes til, at gulvet tåler en meget høj belastning. Det kan derfor sagtens bruges til f.eks. udstillingsmiljøer, hvor der står tunge produkter på det.

Slidstyrke er desuden et udtryk for langtidsholdbar investering, hvilket betyder, at din investering vil holde i mange år – uden store udgifter til reparationer osv.

Rengøring

En anden stor fordel ved epoxy gulvet er dets rengøringsvenlighed. Gulvet er let at rengøre, da det tåler rengøring med maskine og almindeligt anvendte rengøringsmidler – uden forbehold.

Gulvet er samtidig lagt i ét lag, hvorfor der ikke er overgange i det. Det betyder, der ikke er uheldige områder, hvor skidt kan lægge sig og blive genstridigt eller skabe misfarvninger.

Gulvet er derfor let at vedligeholde, så det også forbliver flot længe.

Design

På trods af at være kendt som et stærkt industrigulv, er det muligt at få et epoxy gulv med flot design. Det kan opnås i blandingen, hvor der f.eks. kan skabes overgange i farver m.m.

Bemærk desuden at der også er mulighed for funktionelt design. F.eks. i kraft af en overflade med skridsikker funktion eller ved at lægge dobbeltlag for øget støddæmpning.