DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du er virksomhedsejer, ved du også, at det økonomiske ansvar er tungt at bære. Det er måske ikke en af de stærke kompetencer, som du har bygget din virksomhed og dine lederegenskaber op omkring. Der er skiftende mængder af arbejdsopgaver på det økonomiske område, og du føler dig måske ikke helt klædt på til selv at varetage dem.

leder du efter en interim CFO? Eller ved du ikke, hvad det er, men vil gerne læse mere om det. Så kan du med garanti blive klogere på det her.

Hvad er en interim CFO?

En interim CFO er det samme som en midlertidig økonomichef. Det er altså din mulighed for at leje en økonomichef udefra, der kan hjælpe med din specifikke økonomiopgave og altid er godt klædt på til jobbet, da du lejer en økonomichef, som er underrettet om dine specifikke behov.

Måske har du allerede en økonomimedarbejder eller en hel afdeling, men der kommer nye opgaver til eller opstår udfordringer, som I skal bruge hjælp til udefra. Her kan en midlertidig økonomichef også være en god mulighed.

Fordelene ved en interim CFO

  • Der kommer friske øjne på opgaverne. Problemstillinger, som måske før er forekommet jer uoverskuelige, kan blive set fra et andet perspektiv, og der findes frem til en løsning sammen.

  • Den interime CFO kan træde til med kort varsel. De står altid til rådighed.

  • Det er en professionel indenfor faget, så der er garanti for erfaring og lederegenskaber.

  • Du betaler kun for de timer, som du har medarbejderen hos dig. Dette er også selvsagt i udtrykket ”midlertidig økonomichef”; det er en person, du ansætter for en bestemt tidsmængde til at udføre en bestemt mængde arbejdsopgaver, og derefter forlader de arbejdspladsen igen. Du kan vende tilbage til den samme økonomichef til flere opgaver, eller du kan have et ganske kortvarigt og uforpligtende samarbejde.