DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Flere og flere kaster sig ud i at sælge huset på egen hånd. Det kan lyde som et uoverskueligt projekt, men med moderne teknologi og mulighed for eksponering på nettet og de sociale medier, er der bedre chancer for at få succes med selvsalg, end det var tilfældet før i tiden.

Hvis du planlægger at sælge dit hus selv, er det en god idé at undersøge, hvordan man gør, før du kaster dig ud i det. Herunder følger en guide til nogle af de punkter, du skal være opmærksom på.

Markedsføring af huset

Du skal selv sørge for at få interesserede købere til at bide på krogen. Derfor er det vigtigt, at du får taget nogle gode billeder af huset, som du kan anvende i en annonce.

Der findes masser af sider, som har specialiseret sig i selvsalg, hvorfor du med fordel kan oprette en annonce på en af disse sider. Du kan også tage sagen i egen hånd og annoncere på de sociale medier, såfremt du føler, at der er mulighed for at nå ud til interesserede købere her.

Hvis du vælger selv at annoncere, er det vigtigt, at du udarbejder en kernefortælling om huset, hvor du fokuserer på alle de fordele, der er ved huset, grunden og beliggenheden. Det skal du bruge i din salgs-/annoncetekst, som følger med opslaget.

Du skal agere ejendomsmægler

Det første, du skal gøre, er at sætte dig grundigt ind i husets historie. Hvis der er tale om et nybygget typehus, er der naturligvis ikke så meget historie, hvorfor du bør fokusere på de fordele, der er ved denne form for hus i stedet.

Du skal selv agere ejendomsmægler, så det er vigtigt, at du kan svare på alle spørgsmål omkring huset. Samtidig skal du have forståelse for at sælge, så du udelukkende fokuserer på det positive – dog uden at lægge skjul på, hvis der er noget, som kan forbedres.