DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Er du træt af at være ledig, og at aflevere ansøgning efter ansøgning – men uden held? Så er du landet det rette sted. For der er nemlig nogle ting, du selv kan gøre, hvis du vil øge dine chancer for at lande et job. Læs med videre og få et par gode råd med på vejen.

En fagforening er et must-have, hvis du står uden job

Er du endnu ikke meldt ind i en fagforening, så er det et rigtig godt sted at starte. En fagforening er et must-have af flere årsager og kan hjælpe dig på adskillige måder, herunder:

  • Du kan få rådgivning, hvis du ønsker jobskifte.
  • Du kan få vejledning, hvis du pludselig bliver opsagt.
  • Du kan få rådgivning om trivsel på arbejdspladsen, løn og videreuddannelse.

En fagforening er altså på mange måder værd at betale for, da det gavner dig, hvis du står i en uhensigtsmæssig arbejdssituation. Vil du finde den bedste fagforening, så klik ind her: https://migogkbh.dk/fagforening/.

Udvid dit kompetencefelt

En af grundene til at du bliver valgt fra, når en arbejdsgiver sorterer i ansøgningerne, kan være, at du ikke har de rette kompetencer, eller at du mangler relevant erhvervserfaring. Denne problematik kan du selv løse ved at deltage i kurser, videreuddanne dig eller gå helt nye veje, der kan hjælpe dig med at tilegne dig ny erfaring. Ved at udvide dit kompetencefelt bliver du mere attraktiv for en arbejdsgiver.

Omskriv dit CV

Dit CV er noget af det første en arbejdsgiver kigger på, når ansøgningerne sorteres. Det er vigtigt, dit CV er kort, godt og præcist. Derudover er det væsentligt, at du målretter CV’et til den specifikke jobposition, du søger. Sørg også for at du får listet alle former for relevante kurser, erfaringer, jobs og lignende, som kan gavne dig, når du søger den pågældende stilling.