DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er mange forskellige måder at markedsføre for virksomheder på, og den mest optimale måde er forskellig fra virksomhed til virksomhed. F.eks. er der nogle kneb, der fungerer ekstremt godt til tøjfirmaer, men som ikke vil fungere til din virksomhed, og det samme gælder også modsat. Det gælder altså om at finde en måde at markedsføre på, der vil bringe succes ift., at du markedsfører for en restaurant.

Brug de bedste billeder på sociale medier

Hvis du har tænkt dig at promovere og markedsføre for din restaurant på de sociale medier, hvilket kan være en rigtig god ide, bør du få taget billeder bestemt til denne lejlighed. Dette bør f.eks. gøres lige efter du har fået nye flotte møbler, og det kan endda være det værd at få nye restaurant møbler til lejligheden – så kommer billederne til at se bedre ud, og dine nuværende kunder kommer til at være meget tilfredse. Møbler til restauranter kan bl.a. findes på restaurantinventar.dk. Med flotte billeder på de sociale medier vil folk være mere tilbøjelige til at besøge din restaurant i fremtiden.

Linktekster på forskellige domæner om mad og catering

Et af de bedste steder du kan finde nye kunder, er på fora, hvor du ved, at læserne og bloggerne er interesserede i mad og catering. Det giver altså god mening at betale for linktekster fra et tekstforfatningsfirma, der så bliver lagt ud på fora, der handler om at spise godt og få mad ud af huset til fester. På den måde vil læserne allerede være indstillede på at læse om mad, og chancen for at de leder efter en god restaurant er noget større. Det gør altså også chancen for, at de trykker sig ind og læser om din restaurant noget større – og så må du bare håbe, at de kan lide det, de ser!