DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Alle virksomheder har forskellige IT-behov. Nogle har brug for en mindre IT-leverandør, som er geografisk tæt på, andre har brug for en ekstremt specialiseret viden inden for et specifikt område og andre igen har brug for en leverandør, der kan levere alt fra software, hardware og rådgivning. I langt de fleste tilfælde kan det betale sig at investere i IT-outsourcing – især hvis man gerne vil være sikker på at få den rette løsning i første omgang. Der er dog nogle ting, du skal være opmærksom på, når du skal ud at finde den rette IT-leverandør.

Specialist eller one-stop-shop?

En IT-leverandør er ikke bare en IT-leverandør. Det er faktisk ikke lige meget, om du leder efter en leverandør af hardware, software, hosting, sikkerhed eller andre services. Du skal derfor lige huske at holde dit behov i tankerne, når du er på udkig efter en IT-leverandør.

Nogle IT-leverandører specialiserer sig i én eller flere kategorier inden for IT, og de vil som regel kun kunne løse en bid af dine IT-behov. Til gengæld er de specialiseret i lige netop den ting og er dygtige til at løse meget specifikke problemer i deres niche. Hvis du derfor har et specielt system, som du bruger meget i virksomheden, kan det være en god idé at vælge en IT-leverandør med speciale i dette, så du ved, at der altid er styr på.

Andre IT-leverandører kan varetage alle dine IT-behov og har specialister inden for alle områder, uanset om der er tale om hardware, software, økonomisystemer eller hosting. Du får altså her en one-stop-shop, når det kommer til IT. De kan hjælpe dig med alt fra en ny computer, printer eller lignende hardware til optimering af din IT-sikkerhed, rådgivning og IT-support i alle afskygninger. Det er generelt et godt valg, når man har et stort behov, der rummer både udstyr, sikkerhed, hosting, mails og Office – og så kan det også generelt være et godt valg, når man gerne vil have en skræddersyet løsning, så man ikke kommer til at betale for mere end man rent faktisk har brug for. Vi kan her anbefale den Kolding-baserede virksomhed Sydjysk Data: https://sjd.dk/. De laver altid skræddersyede løsninger ud fra dine behov, så du får lige det, du skal bruge og ikke ender med at betale for meget mere end du reelt bruger.