DEL
mødelokaler

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Uanset hvilken arbejdsfunktion du har, skal du højest sandsynligt deltage i et møde indimellem. Der er naturligvis forskel på, hvorvidt det er dig, der sætter dagsordenen, eller om du blot skal komme med inputs. Her er et par tips til hvordan du skaber de bedste forudsætninger for et godt møde.

Forberedelse er nøglen

Når du skal deltage i et møde, hvad enten det er dig, der skal stå for det, eller din opgave er at komme med inputs, er det vigtigt, at du har forberedt dig. Det gør du ved at gennemlæse agendaen for mødet, så du ved, hvilket emne og problemstilling, I skal drøfte. Derudover kan du med fordel overveje dit standpunkt og argumenter herfor, således at du er klar til at deltage aktivt. Hvis det er dig, der skal være ordstyrer, er der naturligvis lidt mere forberedelse. Du skal forinden mødet udsende en agenda, så de deltagende ved, hvad mødet kommer til at omhandle. Desuden skal du nøje planlægge hvor lang tid forskellige punkter på dagsordenen må tage, således at tiden ikke løber fra jer.

Et godt og anvendeligt mødelokale

Forudsætningerne for et godt møde involverer flere ting. De fysiske omgivelser er vigtigere end du tror. Først og fremmeste skal mødelokalet tilbyde de faciliteter, I har brug for. Det betyder, at rummet naturligvis skal være af en vis størrelse afhængigt af hvor mange deltagende, I er. Derudover skal lokalet være udstyret med blackboards eller tavler, så I har mulighed for at benytte det visuelle aspekt, hvis I skulle få brug for det. Det kan også være, at der er enkelte personer, der følger mødet over Skype, og det er af denne grund vigtigt, at mødelokalet tilbyder udstyr, der gør dette muligt. Hvis I ikke selv råder over det mødelokale, I skal bruge til et bestemt arrangement, kan I nemt booke mødelokaler her.