DEL
dagsmøde

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Som virksomhed har man indimellem behov for at afholde møder uanset hvilken branche, man arbejder i. For at skabe de bedste forudsætninger for et godt møde, er der nogle forholdsregler, man kan tage sig. Her kommer et par hurtige tips.

Find ud af hvad dit møde kræver

Først og fremmest skal man naturligvis finde ud af, hvilket slags møde det er, man gerne vil afholde. Det er vigtigt at vide det, fordi forskellige former for møder naturligvis kræver forskellige faciliteter. Måske har I behov for et stort lokale, hvis I er mange mennesker. Det kan også være, at mødet er en del af et større arrangement, som kræver, at de deltagende kan overnatte. De fleste møder er dagsmøder, hvor der ikke er behov for overnatning. Til gengæld kan det være, at det er et vigtigt dagsmøde, hvor omgivelserne skal være helt perfekte. Det kan du finde eksempler på her.

Forberedelse er nøglen til et godt møde

Ligesom med alt andet er forudsætningen for et godt møde, at du er godt forberedt. Hvis det er dig, der skal stå for mødet, kræver det naturligvis, at du er godt inde i dit stof, så du ikke føler dig usikker og er nødsaget til at læse op af dine kort. Det er samtidig vigtigt, at du hjælper de deltagende med at kunne forberede sig. Det gør du ved at udsende en agenda for mødet i god tid, så de deltagende har mulighed for at læse det igennem og eventuelt komme med inputs.

Få styr på det tekniske

Når et møde skal være vellykket fra start, kræver det, at der er styr på alt det tekniske. Hvis du skal holde en præsentation med Power Point, skal du derfor sikre dig, at du møder i god tid og får startet computerne op, så det hele er klar, når de øvrige deltagere ankommer.