DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Som virksomhedsejer gælder det altid om at udvide ens kundeskare. Jo flere kunder du når ud til, jo flere salg kan du generere. Når du gerne vil udvide din kundeskare, er det med at appellere til flere, og det kan du blandt andet gøre ved at oversætte dine tekster på din hjemmeside. Oversættelse af tekster til en hjemmeside er en let måde at nå ud til flere. Du skal dog kun oversætte dine tekster til et andet sprog, hvis du har mulighed for at udbyde dine produkter i det pågældende land.

Hvordan oversætter du dine tekster bedst muligt?

Du oversætter selvfølgelig dine tekster bedst muligt ved at kende det sprog, du ønsker at oversætte dine tekster til, men selvom du har kendskab til et sprog, kan det stadig være svært at oversætte tekster korrekt. Hvis du oversætter ord for ord, vil dine tekster hurtigt komme til at virke usammenhængende, hvilket giver et dårlig indtryk. Derfor er det bedre at oversætte med målet om, at dit budskab kommer til udtryk.

Få styr på kulturelle forskelle og talemåder

Der er enormt stor forskel på, hvilke talemåder, der bliver brugt rundt omkring, og det kan være forvirrende for kunden, hvis du bruger en dansk talemåde i din engelske tekst. Derimod kan talemåder også være din ven, hvis du bruger dem rigtigt. En engelsk talemåde i en engelsk tekst vil gøre din tekst mere læsevenlig, og du vil helt sikkert score nogle point der.

Det samme gælder kulturelle forskelle. Hvis du kender til dem og bruger dem korrekt i dine tekster, vil du igen skabe et bedre indtryk hos dine kunder. Hvis du har svært ved at få dine tekster oversat korrekt, kan du få hjælp fra et oversættelsesbureau. Et oversættelsesbureau ved, hvordan tekster bliver oversat bedst muligt for at få dit budskab igennem, så du kan nå ud til flere kunder.