DEL
Opgrader offline markedsføring

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis du har en fysisk butik, er du meget afhængig af, at folk kommer og besøger din forretning. Dette gør sig gældende uanset om du har en tøjbutik, brugskunstforretning, restaurant eller lignende. For at få din forretning til at skille sig ud fra konkurrenternes, er det vigtigt at tænke ud af boksen, og finde på en ny og anderledes form for markedsføring. Hvis din virksomhed er frisk på at prøve en ny og anderledes form for markedsføring, kan I investere i en whiteboardtavle.

En whiteboardtavle er en ny og spændende måde at markedsføre din virksomhed på. De fleste forretninger nu til dags bruger oftest den klassiske sorte tavle med kridt. Derfor er det nyt og anderledes at bruge en whiteboardtavle, som er en hvid tavle, hvorpå du skriver med tuscher. Tavlen er også magnetisk, så du kan bruge den som en slags opslagstavle. Hvis din virksomhed er en restaurant, kan et whiteboard opslagsskab være en sjov og kreativ måde at fremvise jeres menukort uden for restauranten.

Et whiteboard opslagsskab har en slagfast frontrude som sikrer, at dit opslagsskab ikke bliver ødelagt. Derudover har skabet et kraftigt låsesystem. Skabet kan både vende horisontalt og vertikalt, alt efter hvad der passer bedst til jeres behov, og skabet kan både bruges indendørs og udendørs. I kan enten skrive inden i skabet med de specielle tuscher, eller bruge opslagstavle-funktionen til at hænge jeres menukort op med magneter. Du kan også få opslagsskabet med lys i toppen og bunden, så dine potentielle kunder kan se jeres menukort eller andre opslag, selvom det er mørkt udenfor.

Din virksomhed kan også markedsføre sig ved hjælp af et gadeskilt. Ikke det klassiske gadeskilt som vi kender det, men ved at bruge et Alu-Sign whiteboard gadeskilt. Gadeskiltet fungerer som et almindeligt whiteboard, hvor I har mulighed for at skrive i hånden med tuscher. I kan få jeres skilt til at skille sig ud ved at lege med de forskellige farvede tuscher og ved at bruge fantasien til at skrive sjove beskeder eller budskaber til jeres kunder. Med whiteboard gadeskiltet har I mulighed for at skille jer ud og lave et personligt og opmærksomhedsvækkende skilt, som sikrer jer kunder og positiv omtale.