DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hos det danske vidunderbarn indenfor hundefoder af høj kvalitet, Essential Foods, er der stor fokus på online markedsføring, og det er en hel særlig pallette af værktøjer, som giver det ekstra skub til omsætningen af det BOF-baserede hundemad.

Essential Foods er ikke bare et særligt selskab – det er også en særlig værktøjskasse der tages i brug, når nye kunder skal introduceres til virksomhedens produkter.

Essential Foods er en kommende gigant, der står på tidligere giganters skuldre. Det er nemlig den tidligere ejer af kæmpesuccesen Olivers Petfood, som står bag det nye og mere bæredygtige mærke, som udgør hundefoder fra Essential Foods. Essential Foods leverer hundefoder, som fokusere på hunden velvære og duplikerer den naturlige tilgang af føde, som hunden naturligt ville opleve. Det betyder, at sukkerholdigt kornmateriale udelades, mens køb, protein og væske prioriteres. En revolutionerende tilgang, som også har kastet hurtig succes af sig. Forhandlere af mærket findes i hele landet, men den store forretning ligger på nettet.

Kombination giver merværdi

Hos Essential Foods kombinerer man arbejdet med SEO, SEM og SoMe for at skabe en platformstriangulering, der i sidste ende giver en merværdi.

Det handler nemlig for moderne webshopejere om, at være tilstede lige netop der, hvor deres kunder er. Og kunderne ved Essential Foods er ikke anderledes end så mange andre. De bruger Google, de dyrker Facebook og når de er i humør for en handel, skal det bare gå stærkt. Og lige netop der er AdWords genialt.

AdWords er Googles eget annoncenetværk, hvor man kan byde ind på annoncepladser i henholdsvis søgeresultaterne, men også i det enorme netværk af hjemmesider, som Google har annoncepladser på.

Kombinerer man dette med gode placeringer i søgeresultaterne hos Google og en sund tilstedeværelse på Facebook, jamen så kunne det godt se ud til, at man har den vindende opskrift i forhold til at drive forretning online.

På Facebook møder man de mange hundeelskende danskere, som bruger netværket til at dyrke deres forkærlighed for de firbenede venner.