DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Fælles for alle virksomheder er, at det er nødvendigt at have godt styr på sin økonomi. Den økonomiske kapacitet er dog ikke ligeligt fælles i alle virksomheder, og derfor kan der være stor forskel på, hvor meget hjælp den enkelte virksomhed kan hente til hjælp og økonomisk overblik.

Typisk har det at have en revisor været forbeholdt større virksomheder. Årsagen skal findes i, at det er dyrt at have en revisor eller bogholder ansat. Og mindre eller mellemstore erhvervsvirksomheder har ikke nødvendigvis de påkrævede økonomiske ressourcer til at have en fuldtidsansat til at styre økonomiske forhold. Heldigvis er det blevet muligt for selv mindre selvstændige at få tilknyttet professionel økonomisk hjælp.

Freelance revisorer og bogholdere kommer til undsætning

I kraft af at vi i dag anvender digitale hjælpemidler og noterer alle indtægter og udgifter digitalt, er det blevet meget lettere at få hjælp til sit bogholderi.

Det fortæller vores lokale revisor i Kolding.

De fleste virksomheder anvender i dag den samme flade af økonomi- og lønsystemer. Det betyder, at bogholdere og revisorer, som kender denne type software, kan glide helt ubesværet ind og kontrollere samt fejlfinde i regnskaberne hos de firmaer, som bruger Dinero, E-conomic, Dataløn, Navision m.v. som software.

Særligt for de mindre virksomheder, hvor det ofte ikke er økonomisk uddannede, som sidder med regnskabet, er det en nødvendighed at få set bøgerne efter i sømmene.

Årsagen er naturligvis, at man som virksomhed altid har behov for et korrekt økonomisk billede at navigere efter. Det har stor betydning for den måde man investerer på og udvikler sig som forretning.

Fordelen ved at anvende en freelance revisor eller bogholder er naturligvis, at man får kompetent hjælp, men sparer på store faste udgifter. En freelancer hjælper efter det behov, som eksisterer i den enkelte virksomhed. Derved bruger man kun de penge, man skal. Uden at man binder sig til fast personale, som foruden den almindelige månedsløn også koster i oplæring, pension, firmaarrangementer m.m.

Der er med andre ord både store besparelser og mange fordel ved at denne løsning.