DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis man har en familie med små børn, er der nok en god sandsynlighed for at man har stiftet bekendtskab med mennesket eller nærmere fænomenet Lola Jensen. Hun er en meget kendt og anerkendt familievejleder, der behandler stort set alle punkter inden for familieliv, opdragelse og hvad der hører herunder. Hun er hyppig gæst i diverse tv udsendelser, har skrevet nogle af de mest populære bøger på feltet og har nu også sin egen app.

App’en om alt

Som du kan se i videoen nederst i artiklen her, har hun et ønske om at den skal være en slags opslagsværk om alt, hvor man kan finde svar på stort set alting. App’en er lavet af app udviklingsfirmaet House of Code og nok så interessant, så er den lavet i samarbejde med CoolShop.

Da CoolShop startede for mange år siden, var det primært et sted, hvor mange købte dvd film og konsolspil, sådan er det selvsagt ikke mere. I dag kan CoolShop nærmest bedst sammenlignes (dog i lille skala) med Amazon, og sælger varer inden for stort set alle kategorier. Derfor giver samarbejdet om app’en også alt mulig mening, da der er masser af muligheder for køb af produkter til familien på shoppen. Ikke dermed sagt at det blot er en stor reklamesøjle, hvilket bestemt ikke er tilfældet.

Det er en god måde for CoolShop at udbrede kendskabet endnu mere til deres brand, da webshoppen måske netop i målgruppen, som givetvis især er mødre, måske ikke er så stort. Det er derfor et samarbejde, der på alle måder giver god mening.