DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis man har en webshop, kan det være svært at få trafik ind til sin side, og trafik er naturligvis altafgørende, hvis man vil have succes og skabe salg. Der er mange måder at få trafik på, eksempelvis kan man arbejde med søgemaskineoptimering og lignende, hvilket gør at man får bedre organiske placeringer i i Google. Det er en længere proces, og det tager tid at få de gode placeringer, og det er ikke alle der har den tid.

Køb de besøgende

En anden mulighed er naturligvis Google adwords, hvor man betaler sig fra at få besøgende på sin hjemmeside ved hjælp af de betalte annoncer man finder i Google. Dette er en nem løsning, der giver besøgende med det samme, men det er samtidig også noget der koster, og hvis man sælger varer hvor man ikke tjener så mange penge, kan det være dyrt at lave forretning.

Man kan også bruge Facebook, hvor man ligesom på Google også kan annoncere for sine produkter eller sin hjemmeside. Dette er effektivt for nogen typer af produkter, mens andre mere eller mindre er umuligt at sælge via Facebook, hvilket er noget man er nødt til at prøve sig frem med, hvis man vil have succes.

Links fra relaterede sider

Der er også den mulighed at få links fra hjemmesider, der eksempelvis sammenligner priser og sender de besøgende videre til din webshop. Der findes flere eksempler på disse, nyeste skud på stammen er den den danske side PricePusher, hvor de besøgende kan finde de produkter de er interesseret i, og når de så vil købe, bliver de sendt videre til en webhop, hvor det kan købes, og det kunne være din. Hvis du interesseret i denne mulighed så tilføj link og få gratis trafik til din webshop.

Kombinér alle

Det er klart, at hvis du vil have den bedst mulige forretning og ellers har råd til at investere det der kræves, så er en kombination af alle, langt den bedste måde at sørger for at dine besøgende lægger mærke til dig.