DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er mange årsager til, at det er vigtigt at vælge den rette kombination, hvis du skal lave enten en Speak og voice-over

Det kan netop have afgørende betydning for, hvordan projektet i sidste ende bliver. Jo flere overvejelser, du på forhånd har gjort dig om, hvordan du ønsker det endelige output, jo nemmere er det at guide dig gennem processen. Dog findes der er en god tjekliste til, hvad man bør have in mente, når man ønsker at skabe den perfekte speak eller voice-over.

Allier dig med professionelle

Det er altid godt at alliere sig med professionelle fagfolk, der har mange års erfaring på området samt kompetencer, der gør, at dit endelige projekt står endnu stærkere. Når du arbejder med professionelle fagfolk, har disse en anden tilgang, til hvordan opgaverne skal løses.

Du bør overveje, hvor stemmen skal bruges

Du bør som afsender af eksempelvis en kampagne altid overveje, i hvilken sammenhæng stemmen skal bruges. Er der tale om en reklame, hvor et produkt skal sælge, kan det være fordelagtigt at vælge én type af stemme. Er der i stedet for tale om en oplysningskampagne, hvor hensigten er at gøre modtageren klogere, er det typisk bedre at bruge en anden type stemme. Er der derimod tale om et budskab, hvor afsenderen ønsker at modtageren tager stilling, er det mere relevant med en helt tredje type af stemme.

Disse overvejelser bør du altid drøfte med professionelle fagfolk, der med garanti kan hjælpe dig i mål via den rette stemme.

Hvor mange ord ønsker du, der skal indtales?

Det er vigtigt, at du på forhånd nøje overvejer, hvor mange ord du ønsker, der skal indtales. Det er vigtigt, at budskabet hverken bliver for langt eller kort.