DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Firmaudflugter er den oplagte mulighed for at opbygge stærkere teams på arbejdspladsen. Uanset om arbejdspladsen oplever knuder i sammenholdet, eller om det sociale allerede går forrygende, vil en firmaudflugt være en god idé. De ansatte tages ud af deres vante rammer og er sammen på en helt ny måde – og dette ryster virkelig folk sammen. Herefter vil mange teams opleve, at der opstår en helt ny form for holdånd, hvilket er en fordel for samarbejde, kreativitet og produktivitet efterfølgende.

Mangler du inspiration til, hvordan virksomheden afholder en fed firmaudflugt, skal du blot fortsætte med at læse. Vi giver dig nemlig masser af inspiration hertil nedenfor.

Skab sammenhold fra start med en luksusbus

Hvem siger, at firmaudflugten først rigtig bør starte ved ankomsten? Det er en rigtig god idé at ryste deltagerne sammen allerede fra start og ankomme i fællesskab. På denne måde vil deltagerne ankomme i samlet flok, og transporttiden kan bruges på at være sammen socialt.

Her er det fordelagtigt at leje en luksusbus, som afhenter alle deltagerne. Luksusbussen vil sørge for ekstra forkælelse, og den høje standard er med til at sætte niveauet for dagen. Især hvis destinationen ligger længere væk, vil en luksusbus være at foretrække, da komforten her er ekstra god.

Find på sjove og anderledes aktiviteter

Der findes et væld af forskellige aktiviteter, som firmaudflugten kan bestå af. Det betyder, at det kun er fantasien, der sætter grænser. Det er især populært at finde sjove og anderledes aktiviteter, hvor deltagerne udfordrer sig selv på ny.

Arranger ting som sæbekasse-grandprix, gummibådsregatta, GPS-dyst, ressourceløb, kokkeskole, mystery hunt, fårehyrdening, escape room, karaoke, vinsmagning, laser quest, kreativ workshop, flødebollekursus, bumper-fodbold og eller en helt anden sjov og kreativ ting.

Afslut dagen med en middag eller fest

Når dagen er ved at være ovre, skal den naturligvis afsluttes på bedste vis igen. Det kan gøres på to måder – en lækker middag eller en sjov fest. Her er det op til virksomheden at vurdere, hvad deltagerne vil værdsætte mest. Det er naturligvis ikke muligt at gøre alle deltagere glade, men overvej hvad størstedelen finder mest passende. Inviter deltagerne på en god restaurant til tre-retters menu eller buffet – eller lej et selskabslokale til fest og sjov. Uanset hvad er det en god måde at markere dagens afslutning på.

Fordelene ved at afholde firmaudflugter

At afholde firmaudflugter kræver både planlægning, penge og tid. Derfor har mange virksomheder det med at vælge sådanne arrangementer fra – simpelthen for at spare penge i budgettet. De mange fordele ved firmaudflugter opvejer dog i høj grad prisen for det, og derfor bør udflugterne ikke spares væk. Ved at invitere de ansatte på en firmaudflugt vil der opbygges interesse for virksomheden, og det er muligt at styrke virksomhedens mission og brandværdi.

Derudover tilsætter det noget sjovt og spændende til den typiske hverdag, og medarbejdernes bånd til hinanden styrkes. Dette fremmer i langt de fleste tilfælde det sociale på arbejdspladsen, hvor samarbejde, idégenerering og trivsel efterfølgende stiger. Der er altså mange gode grunde til at afsætte tid og penge til firmaudflugter.