DEL
SERPreme.io

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der findes rigtigt mange gode programmer, til at holde styr på ens placeringer i de organiske søgeresultater i Google. En helt essentiel del, af det at drive en online forretning, er at holde styr på placeringerne i søgeresultaterne, så du kan følge med i om arbejdet har båret frugt eller om der måske er udfordringer med dit website, der bør udbedres.

Et sådan værktøj er med andre ord uundværligt, så snart man arbejder med markedsføring i søgemaskiner. Noget de fleste online baserede virksomheder gør.

Der findes i forvejen en del udbydere på dette marked og der er intet epokegørende i endnu et program, hvis det dog ikke var fordi, det kom med nogle klare fordele, frem for alle de andre værktøjer der er tilgængelige.

Udfordringen med mange af disse er den høje pris, der tages, for at købe selv den mindste pakke. Selv ved de billigste ranktrackers, bliver du som kunde tvunget til at købe eksempelvis minimum 100 søgeord eller 200 søgeord, uanset om du så i realiteten kun har brug for fem eller måske 20 søgeord at tracke på.

Det er her, det nye søgeordsplaceringsværktøj SERPreme.io kommer på banen. Her betaler du per søgeord og det mindste antal søgeord du kan have er et.

Og som om det ikke skulle være nok, så er prisen per søgeord også en af de laveste på markedet. 0.09 amerikanske cents, koster et enkelt søgeord, hvad der svarer til lidt over 50 øre.

Du kan med andre ord, holde styr på et enkelt søgeord for et enkelt website, for 50 øre per måned. Vil du tracke på 20 søgeord, bliver prisen dermed ca. 10 danske kr. per måned.

Har du brug for et billigt, men effektivt placeringsværktøj, til at holde øje med placeringerne af dit website eller dine kunders websites i søgeresultaterne, er SERPreme.io, sandsynligvis noget for dig.