DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Flere og flere børn har problemer med at skrive og læse. Det er en stor del af tilværelsen og særligt deres fremtid, når det kommer til uddannelse. Uddannelse er en stor forudsætning for mange drømme, og dertil er læsning og skrivning også en stor del af det. Dine børn skal selvfølgelig have de bedste forudsætninger, og du kan selv hjælpe dem på vej.

Det er ikke altid lærerens ansvar

Der er naturligvis en del af ansvaret som falder hos skolen og læreren, da det er dem som til en grad skal lære din børn de grundlæggende redskaber for en god skolegang. Det er dog langt fra alt ansvaret som ender hos dem.

Forældrene bærer også en stor del af ansvaret for at deres børn får succes i skolen og i livet. Det gælder både i forhold til lektier, fritidslæsning og ekstra hjælp, hvis der er behov for det. Der er mange måder at hjælpe ens barn, og som forældre er det vigtigt, at man finder den måde, hvor man kan hjælpe dem bedst.

Tag hånd om dine børn

Det kan være pinligt og ubehageligt, hvis man ikke klarer sig lige så godt som resten af klassen. Du skal derfor sørge for at tage godt hånd om dit barn og deres behov, så de ikke skammer sig over det. Der er mange som blot skal finde den rigtige måde at gå til læringen på, før det rigtig sidder fast. Man kommer heller ikke udenom, at man bliver bedre ved at øve sig på forskellige måder. Forældre kan også komme til at sidde fast og få brug for lidt inspiration til, hvordan du hjælper dit barn bedst med skrivning og læsning. Du kan finde inspiration hos Simon Schmidt From, som er meget passioneret om at hjælpe børn med præcis det.

Inspiration er vejen frem

Det er naturligvis ikke kun dig, som skal blive inspireret til at hjælpe dit barn. Dit barn skal også blive inspireret til at læse, skrive og lære mere. Det kan være alt fra at læse en god bog i fællesskab, til at han eller hun skal skrive små historier.

Det kan være al verdens ting, som dit barn finder spændende, som kan være med til at inspirere dem. Det behøver ikke være en sur pligt at skulle læse og skrive derhjemme. Det kan også være sjovt, spændende og lærerigt for både dig og dit barn.