DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

En virksomhed kan drage gavn af de sociale medier ved bl.a. at have en Instagramprofil, som kan være med til at skabe en større interesse for din virksomhed. Ved at have en profil, er det vigtigt at have ordentlige billeder, som sælger. Du kan ligeledes klikke på Instagram annoncering guide, hvis du vil blive klogere på Instagram, og hvordan din virksomhed bedst færdes på denne platform. Instagram er nemlig et godt sted at tiltrække kunder.

Kvaliteten af billederne

Når billederne skal tages, så din virksomhedsprofil hele tiden bliver opdateret, er en vigtig kilde til et godt billede godt lys. Hvis billederne ikke er taget i godt lys, vil det resultere i dårlig kvalitet. En god ide er, når du har muligheden for det at tage billederne udenfor, da det bedste lys er fra solen. Udover lys spiller kvaliteten af selve billedet en stor rolle dvs., at det er en god ide at tage billederne med professionelt udstyr, herunder et godt kamera. Et godt kvalitetsbillede med godt lys fanger en potentiel kunde, hvilket gør, at han/hun kan klikke videre for at se nærmere på produktet, som til sidst ender med, at han/hun køber produktet/serviceydelsen. Det gælder derfor også om, at tænke vinkling af billederne, hvordan bliver produktet/serviceydelsen solgt bedst?

Redigeringen

Instagram tilbyder en masse forskellige filtre, lys osv., hvilket kan være med til at gøre billedet endnu bedre. Det kan derfor være en god ide at gøre brug af de redigeringsværktøjer som Instagram selv tilbyder, da du herved kan opnå et godt resultat. Brug derfor lidt tid på at lege med de forskellige redigeringsværktøjer. Det kan bl.a. være en god ide at skrue op eller ned for lysstyrken. Kontrasterne er gode at prøve af, hvordan kommer der et spil i billedet? Hvis billedet virker koldt, er billedet ikke kundevenligt, og du skal derfor sørge for at tænke varme billeder. Redigeringen af billederne skal helst passe til et bestemt tema, som ses på profilen, så det ser indbydende og lækkert ud for kunderne.