DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hele året rundt bliver der bygget nyere og mere moderne lejlighedskomplekser i storbyerne. Det har været med til at lægge ekstra pres på salget af lejligheder. Ejendomsmæglere må derfor tænke anderledes og kreativt, hvis deres boligprojekt skal skille sig ud fra mængden. 3d visualisering kan være med til at give potentielle lejere et indblik i lejligheden, før de beslutter, om de vil leje boligen. Det visuelle aspekt kan være netop det, der gør, at lejerne vælger en helt bestemt lejlighed. 

3d visualisering

Professionelle 3D specialister og dygtige indretningseksperter kan vise de bedste sider af lejligheden frem. Når lejligheden bliver visualiseret i 3D, kan den vises fra alle de vinkler, som kunden ønsker det. På den måde kan 3D visualiseringen nogle gange bedre vise funktionaliteten i lejligheden, end hvis det var et helt normalt billede. 

I samarbejde med professionelle 3D specialister og indretningseksperter kan ejendomsmæglerne få skræddersyet en 3d visualisering. Ejendomsmæglerne kan sparre med de professionelle, så de sørger for at lejligheden kommer til at fremstå moderne og indbydende. Det kan hjælpe med at tiltrække nye potentielle lejere til lejligheden. 

Et overblik over boligen

3d visualisering kan være med til at give et godt overblik over boligen. Når potentielle lejere søger internettet for lejligheder, kan det være, at de netop falder for lejligheden, fordi de har mulighed for at se den i 3D. Det kan give et langt mere positivt indtryk af lejligheden, fordi der er mulighed for at se, hvordan de forskellige rum hænger sammen. 

Desuden kan interiøret på billederne være med til at inspirere lejerne til nye indretningsideer. Det kan være, at lejligheden ser så indbydende ud på billederne, at nye lejere straks slår til. Det er vigtigt, at de potentielle lejere kan se dem selv bo i lejligheden ud fra rummene og interiøret på billederne.