DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Nu hvor sommeren er over os, er det tid til at slikke sol, spise is og hygge os med vores venner og familie. Det er der mange måder, man kan gøre på – og en af dem er selvfølgelig at bruge sin terrasse eller altan. Denne guide vil tage afsæt i netop det og komme med gode tips til, hvordan du får en flot terrasse, der egner sig til sommeren.

Anskaf dig en garage eller skur

Hvis du vil have en helt ren terrasse, der er fri for unødvendige og grimme ting, kan det være en god idé at opbevare det i din garage eller anskaffe dig et skur. Skuret kan med fordel stå i forlængelse af din terrasse og også være af samme materiale som den. Derfor er et lille skur både stilrent og praktisk. Du kan læse meget mere om opbevaring og nedpakning ved hjælp af disse 3 tips til bedre opbevaring i garage / skur.

Skab et godt fundament for din terrasse

For at få en flot terrasse er det vigtigt t have styr på det grundlæggende; fundamentet. Hvad end du skal til at have en ny terrasse, eller du er ved at planlægge en renovering, er det godt at have styr på. Stil dig selv spørgsmålene:

  1. Hvilket materiale ønsker jeg?

  2. Hvilket udtryk vil jeg give?

Derefter er det muligt at vælge de helt rigtige terrassefliser til din terrasse – lige efter din smag.

Tips til pynt og udsmykning

Du får absolut ingen flot terrasse uden at tænke på udsmykningen. Det behøver ikke at være noget vildt, men planter, blomster og havepynt er alle tre klassiske måder, hvorpå du kan pynte din terrasse. Tænk også over valg af havebord, stole og måske bænk. Hvis det hele passer sammen, løfter det i hvert fald det samlede billede.