DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Dynamics NAV er vel nok et af de mest anvendte økonomisystemer, hvis ikke det mest anvendte. Det betyder også, at rigtig mange virksomheders økonomiske foretagende er bundet op herpå. Et ansvar som Microsoft Dynamics dog bærer uden problemer. Det viser sig nemlig, at Dynamics NAV benyttes af flere tusinde tilfredse virksomheder landet over.

Men hvorfor er programmet så populært. Det får du svaret på her:

Dynamics NAV som ERP-system, giver et fleksibelt og skalérbar udgangspunkt, som opfylder vækstbehov for virksomheden. Du får flere tin med denne software – ikke blot det rette datagrundlag til at træffe de rigtige forretningsmæssige beslutninger, men også et konstant opdateret overblik over virksomhedens økonomi og på tværs af hele organisationen.

Ud over dataindsamling og administration af økonomiske midler, må et sådan system også kunne håndtere en dybdegående rapportering. Dette gør Dynamics, hvorfor de har opnået så stor succes allerede. ERP giver dig ligeledes mulighed for at integrere leverandører, kunder og andre finansielle institutioner. Der er med andre ord alt samlet på et bræt.

Derudover binder selve business softwaren hele organisationen sammen, og kan være med til at optimerer forretningsprocesser og dermed effektiviserer arbejdsgange på tværs af virksomheden. Derfor må Dynamics sige at kunne skabe små mirakler ved at reducerer omkostningerne, understøtter virksomhedens vækststrategi, samt skabe endnu mere grønne tal på bundlinjen.