DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Ja, du læste rigtigt, og for de mange professionelle reklamefolk, der sidder rundt i landet, så er det også en bizar periode, men netop nu skabes julen 2017.

Tryksager produceres nu

Rundt omkring på de danske reklamebureauer sidder grafikere og DTP’ere og laver de julekataloger, som lander i postkassen, når vi rammer november og december. Selvom vejret udenfor er høj sol og mange varmegrader, så sidder Art Directors lige nu og udtænker videokoncepter for snefald og hygge ved pejsen.

Som man kan se hos det danske fotografbureau Skovdahl Nordic, så er de allerede nu igang med at lave julekampagner for Dr. Oetker.

Fuldt kagehus i Aarhus 🍰Stay tuned til når Dr. Oetker viser film og julefolder frem 🎅🏻🎄🎅🏻🎄

Opslået af Skovdal Nordic på 29. maj 2017

Firmafesterne planlægges nu

Lige nu – på et garanteret bagende varmt kontor sidder HR-ansatte lige nu og kæmper med at få dette års firmajulefrokoster til at gå op. Hvilket firma skal levere maden? Hvilket band skal optræde? Skal der være et tema? Sådanne spørgsmål kæmpes der lige nu med, og det kan mærkes hos en af danmarks bedst renommerede eventbureauer Grunk Event.

-Lige nu kæmper vi med at få det hele til at gå op, for der er godt nok knald på lige nu. Vi har i år 8 firmajulefrokoster rundt i hele landet, og vi er stolte over det line-up af kunstnere, som kommer og optræder i år. Vi tilbyder virksomhederne den fulde pakke, og det kan altså mærkes, at der er et behov for, at vi byder os til med alt det, virksomhederne skal bruge.

Julegavetrends skabes nu

Rundt i landet er de danske legetøjsproducenter i færd med at kortlægge, hvilke legetøjsprodukter, der skal skabes hype om op til julehandlen. Lige nu er Fidget Spinners meget populære, men der vil være en ny trend klar til jul.

Samtidig sidder hitsmedene på de danske pladeselskaber og planlægger og arbejder på at skabe julens store hit, som i musikbranchen ses som en guldko, da den hvert år sender penge til de selskaber, som har udgivet dem.