DEL
god kontorstol

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

At have medarbejdere, der trives bør være en selvfølge. Men det er noget, der kræver mange forskellige ting.

Medarbejdertrivsel

At dine medarbejder trives på arbejdspladsen er noget du skal have meget fokus på. Det er dog vigtigt at være bevidst om at det er et puslespil af mange forskellige ting, der skaber denne trivsel. Det er nok først og fremmest tone og omgangsformen på arbejdspladsen, der spiller ind. Men det er i lige så høj også de fysiske omgivelser. De skal være i orden. Og specielt de ting som medarbejderne er i direkte kontakt med i løbet af dagen bør være af god kvalitet.

Kontorstole

Rigtig mange mennesker tilbringer rigtig mange timer hver dag på en kontorstol foran en computerskærm. Undersøgelser viser typisk 10 timer om dagen. Det kan faktisk være rigtigt hårdt for fysikken. Derfor er det vigtigt at medarbejderne kan sidde ordentlig foran skærmen

Køb online

Et sted hvor let og hurtigt kan sikre dig kontorstole af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser er på webshoppen https://www.istol.dk/. Hos iStol kan du ganske enkelt få kvalitets-kontorstole til gode priser. Stort udvalg, fri fragt og mulighed for at teste stolen i 14 dage inden du beslutter dig. Virksomheden bag iStol.dk har showroom på Sjælland, og satser på onlinesalg for at holde udgifter nede, og dermed kunne holde priserne nede. Så en let måde at kunne bidrag med noget ekstra til dine medarbejders trivsel.

Nyt fokus

Tidligere var er fokus på at lave kontorstole, der gjorde arbejdsdagen lettere for de enkelte. De senere år er fokus rettet mod at lave kontorstole, der passer til den enkeltes fysik. Stolene skal have de rette funktioner, og skal kunne tilpasses brugerens kropsstruktur. Du bliver mere effektiv på din arbejdsplads, når du føler dig godt tilrette i din kontorstol.