DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvornår købte du sidst noget på nettet uden du lavede din research på Google? Det er nok meget længe siden, at du sidste købte noget uden Google hjalp dig på vej. Over 90% af alle danskere bruger Google, når de skal finde noget, som de søger. Derfor er det alfa omega, at du er synlig på Google, når folk søger efter dine ydelser eller produkter.

Der er to måder hvorpå du kan være synlig på Google, det er enten via de organiske søgeresultater eller via annoncerne på Google. Der er fordele og ulemper ved begge, men uanset hvad, bør du altid tænke SEO ind i din webshop, når du optimerer dit indhold.

SEO oversat til dansk betyder søgemaskineoptimering og går ud på at optimere sin hjemmeside med det henblik at ligge bedre på de organiske søgeresultater. SEO koster i princippet kun ens tid, hvis du vil ligge i toppen af Google. Dog kan det være en tidskrævende og lang proces, hvis du vil ligge i toppen af Google, hvis du aldrig har arbejdet med SEO.

Derfor kan det være en god ide at alliere dig med et SEO firma, der kan hjælp dig med at komme i tops i Google. Det kunne f.eks. være Morning Train.

Et SEO-firma har samlet de dygtigste specialister under et tag, hvilket gør, at de kan hjælpe dig med forskellige SEO-problemstillinger, hvilket kan være til stor gavn, hvis du kæmper med specifikke udfordringer.

Når du vælger et SEO bureau, så vælger du også et hold af mennesker der har stor erfaring med SEO og som har set de fleste problemstillinger.

Da man ikke kan uddanne sig indenfor SEO, så kan det være en god ide at vælge et SEO firma der har nogle gode cases. Det kan være en god ide at hive fat i deres kunder, for at høre, om de vil anbefale det pågældende firma.

Det kan også være en fornuftig ide at lave en Google søgning og se, om de selv ligger i toppen af Google. Hvis du ikke kan finde dem på Google, så er det måske ikke sikkert at de er det rigtige valg for dig.

Du kan også prøve at forhøre dit netværk for høre, hvem de anbefaler og hvem du bør hive fat i. Du kan også bruge sider som f.eks. Supana der har samlet de bedste SEO firmaer i en liste.