DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når det bruges korrekt, giver AV dig mulighed for at dele kraftige beskeder med dit publikum og opmuntrer til interaktion, som igen efterlader en varig hukommelse af din præsentation med dem, hvad enten det er en salgsmeddelelse eller et uddannelsesindhold.

Med fremskridt inden for video- og præsentationsoprettelsesværktøjer er mulighederne for bedst at udnytte AV-udstyret uendelige, og vi er her for at hjælpe dig med at gøre det.

Teknologien bag AV kan bringe dit indhold til live og hjælpe dit publikum med at få bedre kontakt med dine meddelelser, hvad enten det er gennem visuelt indhold, lyd, belysning eller forbedret interaktion.

Av udstyr er en grøn løsning til dit firma

I 2019 er der et enormt fokus på miljø, klimaændringer og grøn levevis. Et AV-kontrolsystem kan fremmes som en måde at spare energi på og gøre en virksomheds kontorer mere miljøvenlige. Et AV-styresystem kan installeres i et mødelokale for at kontrollere skærmen og alt andet udstyr i rummet.

Styresystemet kan derefter konfigureres til at slukke udstyret automatisk på et bestemt tidspunkt, for eksempel ved frokostpausen eller efter lukningstiden. Dette er meget relevant, selv med ultramoderne skærme; mange berøringsskærme har indbyggede funktioner (en tavle eller andre apps), der ikke tillader, at skærmen slukkes automatisk. Denne auto on / off-løsning kan også opgraderes ved at tilføje bevægelsessensorer til et mødelokale, så udstyret slukkes automatisk, når den sidste person forlader rummet.

En sådan løsning kan potentielt spare en virksomhed meget på energiregninger over tid og øge udstyrets levetid og samtidig give en intuitiv oplevelse for brugere, som ikke behøver at tænke på at tænde og slukke udstyr, når de bruger rummet.

Brugeren er det vigtigste

Brugeroplevelser bør være et vigtigt kriterium, når du skal til at vælge AV-udstyr til dine mødelokaler eller læringsrum. Hvis du skal købe av udstyr så shop her.