DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Er du eller I som familie til livet udendørs, hvor grill og bålplads er en del af bylivet? Måske I bor nær en sø eller strand, hvor I har mulighed for at sejle i kajak. I har måske ikke en fast kajakklub liggende i byen, hvorfra I kan låne udstyr til en tur på vandet. Det er der råd for. I kan nemlig ligge inde med en oppustelig kajak i god kvalitet, således at I som familie kan kombinere en hyggelig dag på eller til vandet med dejlig grillmad.

Motion på havet

Mange finder glæde i at dyrke motion på havet. Til dels er det forbundet med den friske luft og ikke mindst solskin. Det frisker dertil op at være ved vandet, for man også får mulighed for at bade, hvilket mange børn er vilde med. Så medbring evt. jeres egen oppustelige kajak, så I også kan kombinere jeres fritid med herlig motion. Det er noget, børn også vil synes er sjovt. Tænk dog sikkerhedsregler ind, hvis et uheld skulle ske.

Det er sundt at være udenfor

Udendørs hygge sammen med familien er sundt. Det er også et tidspunkt, hvor man får talt og hygget sammen, fordi man får slappet af ved at være væk fra hjemlige pligter. Er I en kommune eller andelsforening, hvor løsninger mangler for et bedre by- og komsammen liv, så kan I finde en masse inspiration og gode råd online. Internettet kan fungere som én stor inspirationskilde. Har I ikke som familie prioriteret by- og udelivet før, så prøv det af. Sæt evt. dage af til det i jeres kalender. Er I flere end bare nærmeste familie, så medbring lidt mad og drikkevarer hver især, hvilket er nemt for alle. Har I endnu ikke den mulighed i jeres by, så medbring en engangsgrill.