DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når vi handler ind i fysiske butikker, skal butiksindretningen virke vejledende. Der er en klar sammenhæng mellem, hvor inspirerende din butik er, og hvor meget du sælger.

Måden, hvorpå vi handler ind, har ændret sig over de seneste år. Når vi handler ind offline, er mange af de valg, vi træffer, truffet på forhånd. Sådan da. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at vi bliver påvirkede af den måde, en butik er indrettet på.

Det er det, butiksindretning kan — og det er sådan, det skal fungere. Når du handler ind på nettet, så kan du ikke snakke med de ansatte face-to-face. Sådan er det imidlertid ikke offline.

De fysiske butikker skal inspirere og virke vejlednede

Her går vi ind i en butik for at få vejledning, og her betyder det meget, hvordan forretningen er indrettet. Vi handler også ind offline for at få inspiration. Derfor er der også en klar sammenhæng mellem, hvor meget i sælger og hvor inspirerende den måde, butikken er indrettet på, er.

Du kan finde inspiration til boligindretning her, hvis du ønsker at indrette din egen butik. Der findes mange forskellige cases, som det kan være en fordel at se på, inden du giver dig i kast med at indrette din butik.

Forskellig indretning i forskellige brancher

Det er ligeledes vigtigt, at du har fokus på, at der er forskelle på de brancher, du befinder dig i. Det er nemlig ikke alle former for butikker, der kunne klare at have samme indretning.

Se bare en butik som Søstrene Grene. Her kan du ikke skyde genvej, fordi du skal se alle produkterne. Butikken er indrettet mørkt og hyggeligt — som når du er hjemme for at hygge. Det er nærmest behageligt at være i butikken.

Tænk, hvis Fakta var indrettet på samme måde. Det ville aldrig fungere. Og vice versa.